Şiddetle mücadele paneli yapıldı

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, 25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele katıldı.

Gündem Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 14:59:13
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanı Songül Korkmaz, 25 Kasım ‘Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’ etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele katıldı. Halkların Demokratik Partisi (HDP) Batman Kadın Meclisi ve Özgür Kadın Hareketi (TJA), 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen panele, HDP Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş ve HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran, Batman Belediyesi Eş Başkanı Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Şehriban Aydın, Mehmet Salih Çetinkaya, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda katılımcı izledi.

Milletvekilleri Meral Danış Beştaş ve Ayşe Acar Başaran’ın konuşmacı olarak katıldığı panelde, son yıllarda hızla artan kadına yönelik şiddet ile kadın cinayetleri ele alınırken, 25 kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü’nde farkındalık yaratmak için yapılacak ve yapılması planlanan konular görüşülerek kadına yönelik şiddet ve cinayetlerin ortadan kaldırılması için izlenmesi gereken stratejiler konuşuldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.