Sezonun ilk maçında Petrolspor deplasmanda galip 0-1

2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Batman Petrolspor ligin ilk maçında deplasmanda Manisa Somaspor’u 1-0 mağlup etti. Galibiyet golü 55. dakikada Şahin Şafakoğlu’ndan geldi.

Yayın: 28 Ağustos 2022 - Pazar - Güncelleme: 28.08.2022 19:05:08
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Karşılaşmanın ilk 20 dakikasında daha baskılı oynayan ekip Somaspor’du. Maçın ilerleyen dakikalarında Kırmızı-Beyazlılar Ferdi ve Mehmet yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyince karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi. İkinci yarının başında Somaspor mutlak bir gol pozisyonunu kaçırdı. Kırmızı-Beyazlılar aradığı golü 55. dakikada Ebu Sıddık’ın kullanmış olduğu korner atışında seken topa Şahin kafayla dokunarak topu ağlarla buluşturdu 0-1. Kırmızı-Beyazlılar 68. dakikada ceza alanı içerisinde topla buluşan İlter, sert vurdu top üst direğe çarparak dışarı çıktı. İlerleyen dakikalarda gol olmayınca karşılaşma Petrolspor’un 1-0’lık galibiyetiyle sona erdi.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMADILAR

Kırmızı-Beyazlı ekibin Başkanı A. Vahap Akbaş, deplasmanda Somaspor ile oynadığı mücadelede takımını yalnız bırakmazken, yönetim kurulu üyeleri de tam kadro protokol tribününde yer aldı. Kırmızı-Beyazlı Kulüp tarafından yapılan açıklamada; “Deplasmanda Somaspor ile karşılaşan takımımızı yalnız bırakmayan başta kulübümüzün eski başkanı Aydın Gülmez, Mehmet Gönülaçar, Gültekin Tok, Mustafa Rüzgar, Mehmet Emin Biçici, Mehmet Nihat Biçici, Yarasalar ve Dark Reds Taraftar Gurubu, Somaspor deplasmanında takımımızı yalnız bırakmayıp ve kendilerine ayrılan tribünü doldurup 90 dakika boyunca desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Ayrıca, kulübümüzün deplasman sponsoru olan iş adamı Mesut Çiftçi ve M. Mustafa Çiftçi’ye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” denildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.