Seyitler mahallesine yeni yaşam alanı

Batman’ın Seyitler Mahallesi 3046 sokakta hummalı çalışma başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve BASKİ ekipleri, mahalleye yeni yaşam alanı kazandıracak projenin startını verdi.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2019 17:54:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın Seyitler Mahallesi 3046 sokakta hummalı çalışma başlatan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ve BASKİ ekipleri, mahalleye yeni yaşam alanı kazandıracak projenin startını verdi. Belediye Etüt ve Proje Müdürlüğü ekiplerince oluşturulan projele ile Seyitler Mahallesine yeni bir yaşam alanı kazandırılacak.  Proje kapsamında ekipler,  mahallenin içerisinden geçen üstü kapalı yağmursuyu sulama kanalının çevresini toprakla örtmeye başladı.  Mahallelinin taleplerini değerlendiren Batman Belediyesi Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, yaklaşık 1400 metre uzunluğunda bulunan yağmur suyu kanalının her iki tarafının hazırlanan özel proje ile toprakla örtülerek çevre düzenlemesi yapılacağını açıkladı.  Eş Başkanlar, proje içerisinde yürüyüş - koşu yolu, çocuk oyun grupları, parklar, pergoleler ile otomatik sulama sisteminin bulunduğunu, aynı zamanda alanda ağaçlandırmanın da yapılacağını belirtirken, projeyi değerlendiren mahalle sakinleri ise belediyenin bu çalışmasını takdir ettiklerini açıkladılar.  Çöp yığınlarının yer aldığı atıl durumdaki alanın değerlendirilmesinin kendilerini mutlu ettiğini ifade eden Seyitler Mahallesi sakinleri, proje kapsamında birçok sosyal donatıyı bünyesinde bulunduracak olan alanın, çocukların ve ailelerin yeni dinlenme ve yaşam alanları olacağını vurguladılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.