SEVİM GÖREVE BAŞLADI

Batman İl Milli Eğitim Şube müdürlüğüne atanan Ömer Toprak’ın yerine Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Nezir Sevim, göreve başladı.

Gündem Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 12:23:26
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman İl Milli Eğitim Şube müdürlüğüne atanan Ömer Toprak’ın yerine Kozluk İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Mehmet Nezir Sevim, göreve başladı. Göreve başlaması nedeniyle açıklama yapan Sevim, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk öncülüğünde başlatılan 'MEB 2023 Eğitim Vizyonu' doğrultusunda her biri birbirinden değerli dünün, bugünün ve yarınların mimarı- öğretmenlerimiz, eğitim yöneticilerimiz, diğer eğitim çalışanlarımız ve velilerimiz ile birlikle; paydaş kurum, STK ve eğitim gönüllüleriyle işbirliği içerisinde ilçemizin eğitimi ve yarınlarımızın geleceği çocuklarımız için bütün gücümüzle çalışacağız. Neslimizin yücelmesi adına her türlü fedakarlığa katlanan eğitim çalışanlarımızla birlikte 'eğitim ve öğretim görevden ziyade bizim için sevdadır' düsturuyla hareket ederek milli ve manevi değerlere bağlı neslin yetişmesi için zaman ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız. Gayret bizden, yardım Allah'tan” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.