ŞEMSİYELER YIKIK DÖKÜK

Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi bitişiğinde bulunan Şemsiyeli Sokağın şemsiyeleri tamamen yıkık ve dökük bir hale geldi.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 13.06.2022 14:28:00
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi bitişiğinde bulunan Şemsiyeli Sokağın şemsiyeleri tamamen yıkık ve dökük bir hale geldi. Batman Vali Yardımcısı ve Belediye Başkan Vekili Şevket Ertuğ döneminde yaptırılan şemsiyelerin ağır geçen kış sezonunun ardından çökmesi sonucu yeniden yaptırılmıştı. Bir sezon aradan sonra yeniden dökülen şemsiyelerin sokakta çirkinliğe neden olduğunu belirten çarşı esnafı, ''Bir çok ilde buna benzer çarşı ve sokaklar bulunmakta. Batman'ın iklimine ve hava şartlarına uygun olmayan, kalitesi olmayan malzemeyle yapılan şemsiyeler kısa bir sürede kullanılamaz hale geldi. Projenin görselliği vatandaşların ilgisini çekerken sokak esnafına da hareketlilik kazandırmıştı. Temennimiz şemsiyelerin yeniden dizayn edilmesidir'' ifadelerini kullandılar.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.