SEKTÖRLER BATMAN’DA BULUŞTU

Geçtiğimiz hafta sonu Batman şehirlerarası otogar bitişiğindeki Nevroz alanında üçüncüsü düzenlenen İnşaat Dekorasyon, Tarım ve Gıda Fuarının açılışı yapıldı.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2019 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2019 16:17:38
Editör -
Okuma Süresi: 4 dk.
Google News

Geçtiğimiz hafta sonu Batman şehirlerarası otogar bitişiğindeki Nevroz alanında üçüncüsü düzenlenen  İnşaat Dekorasyon, Tarım  ve  Gıda Fuarının  açılışı yapıldı.  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin açılışını yaptığı fuara 100'ü aşkın imalatçı firma katıldı. Batman ile farklı illerden fuara katılım gösteren büyük ve orta ölçekli şirket ve imalatçılar sektördeki yenilikleri sunmak ve daha çok pazar edinmeye çalıştı.

EGİ İÇ VE DIŞ TİCARET

Batman İnşaat, Gıda ve Tarım Fuarında stant açan Egi İç ve Dış Ticaret, Fuar boyunca Batman ve bölge illerinden gelen ziyaretçileri stantlarında ağırlamanın sevincini yaşadıklarını belirttiler. Batman'da 2008 yılından bu yana inşaat sektöründe hizmet veren Egi İç ve Dış Ticaret sektördeki yenilikleri stantlarında sergiledi. Şirket Müdürü Hayrettin Egi, “Yıllardır Batman'da inşaat sektörüyle iç içeyiz. İnşaat demir ve çimentolarının yanı sıra yapı kimyasalları, yalıtım malzemeleri, kireç, izolasyon, çatı ve tuğla satışını yapmaktayız. Batman  ve bölge illerinin yanı sıra ilçelere de satışlarımız var. Bu hizmetlerin yanı sıra YTONG, Işıklar, SANKO ve çatı kiremitlerinin de bölge distribütörlüklerini yapmaktayız” dedi.

MODEL GRUP

2003 Yılında Batman'da kurulan Model Grup çıtayı yükseltiyor.  Havalandırma-klima-ısıtma -soğutma ve tesisat sektöründe  yaşam alanlarına  ısıtma ve soğutma sistemleriyle Türkiye'nin bir çok vilayetinde hizmet veriyor. Mesleğe 1991 yılında İstanbul'da başladığını belirten Şirket Müdürü Kadri Sayar,  “2003 yılında Batman'da kurduğumuz şirketimizde 15 elemanımızla hizmete devam ediyoruz. Kültür mahallesinde Acetler Kavşağındaki  yerimizde satış ve servis hizmetlerimizle şirket olarak kaynakları en verimli şekilde kullanarak günümüz şartlarında çeşitlenen müşteri ihtiyaç ve beklentilerini en hızlı, kaliteli ve düşük maliyetle karşılayan, müşterilerine artı değer katmak suretiyle yaşam kalitesinin artmasına katkı sunuyoruz” diye konuştu. Öte yandan Şirket Müdürü Sayar, ısıtma, soğutma, klima, tesisat ve havalandırma sektöründeki hizmetleriyle başta Batman, Siirt, Mardin, Van gibi illerin yanı sıra Türkiye'de de bir çok eğitim kompleksi, otel, sağlık kuruluşları ve AVM'ler tarafından tercih edildiklerini de sözlerine ekledi.

YEDEK PARÇADA RÜZGAR MAKİNA

Üçüncüsü düzenlenen Batman İnşaat, Tarım Gıda ve Dekorasyon Fuarına Rüzgar Makina da  katılım gösterdi.  Batman'da 25 yıldan beri büyük iş  makinalarının yedek parça  hizmetini sunan Rüzgar Makina  ilk kez düzenlenen fuara katıldı. Büyük iş makinaları  Hyundai, Volvo, Hidromek, CAT ve farklı markaların yedek parça ve aksamları alanında Yeni Sanayi Sitesindeki yerlerinde Batman ve bölge illerine hizmet verdiklerini belirten Şirket Müdürü Metin Rüzgar, “Fuar kentimizin tanıtımı için büyük bir fırsattır. Aynı çatı altında toplanan dört sektör yeni pazar bulma imkanına da kavuşmakta. Fuarda müşterilerimizin yanı sıra çeşitli sektörlerle tanışma imkanı da bulduk. Standımıza beklentimiz üzerinde ziyaretçi katılım gösterdi. Rüzgar Makina Hafriyat Petrol Ürünleri Limited Şirketi olarak fuara katılım gösteren firmalara ve fuarın organizasyonunda emeği geçenlere teşekkür ediyorum”  şeklinde konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.