Sektör temsilcilerinin sorunlarını dinledi

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere bakanlık bürokratları ile birlikte Batman’a gelerek sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Gündem Yayın: 07 Temmuz 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 07.07.2021 21:19:18
Editör -
Okuma Süresi: 31 sn.
Google News

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere bakanlık bürokratları ile birlikte Batman’a gelerek sektör temsilcileriyle bir araya geldi.  Bakan Yardımcısı Tunç, ziyaretleri kapsamında Vali Hulusi Şahin’i ziyaret ederek, Batman’da yürütülen tarımsal faaliyetlere ilişkin görüş alışverişinde bulundu. Valilik tarafından düzenlenen “Sektör Temsilcileri” toplantısına katılan Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç, yapılan toplantıda çiftçilerin sorun ve taleplerini dinledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.