'Seçimde İstanbul halkı devrim yapacak'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na destek için giden İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Kozluk ile ve köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Beşiri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2019 18:16:38
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
Google News

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlık seçimleri için Ekrem İmamoğlu’na destek için giden İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, Kozluk ile ve köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Beşiri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ziyaret etti. İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik ve yönetimini karşılayan Kozluk ile ve köyleri Yardımlaşma ve dayanışma Derneği Başkan Vekili Ercan Özer, her zaman haklının ve adaletin yanında olduklarını söyledi. Çelik ise, seçim gününe kadar aktif olarak çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Daha sonra Beşiri (Qubin) Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret eden Çelik, Dernek Başkanı Mustafa Altun ile son gelişmeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Çelik, seçim gününe kadar aktif olarak çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, 23 Haziran seçimlerinde İstanbul halkının devrim yapacağını söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.