Satranç turnuvası hızlı başladı

Batman Gençlik ve spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği satranç turnuvası büyük ilgi gördü.

Yayın: 30 Eylül 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 30.09.2019 14:54:08
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
Google News

Batman Gençlik ve spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliğinin birlikte düzenlediği satranç turnuvası büyük ilgi gördü. ‘Eylül ayı satranç turnuvasına’ 7’den 70’e herkese açık oynandı. Büyük katılımın olduğu ‘Batman Eylül hızlı satranç turnuvası’ Çok amaçlı spor salonunda yapıldı. Turnuvada birinci olan Mehmet Eken, ikinci olan Muhammed Yılmaz ve üçüncü olan Abdulvehap Tarhan’a Satranç İl Temsilcisi Haluk Çetin tarafından ödül verildi. Satranç İl temsilcisi Haluk Çetin; “Sporcularımızı tebrik eder, böyle güzel salonları Batman’a kazandırdıkları için il temsilciliği olarak yöneticilerimize teşekkür ederiz. Turnuvalarımızla salonu satrancın merkezi haline getireceğiz" dedi. Her ay Hızlı satranç turnuvası yapılacağını dile getiren Haluk Çetin tüm, satranç severleri batman.tsf.org.tr adresinden kayıt yapıp satranç oynamaya davet ettiğini de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.