Satranç şampiyonası yapıldı

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği’nin ortaklaşa düzenlediği ‘Küçükler Batman İl Şampiyonluğu’ 330 kız ve erkek sporcunun katılımıyla yapıldı.

Yaşam Yayın: 10 Aralık 2018 - Pazartesi - Güncelleme: 10.12.2018 14:12:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 01-09 Aralık 2018 tarihleri arasında Demiryolu İlkokulunda yapılan Batman il şampiyonasına kız ve erkeklerde 2007-2012 doğumlu sporcular katılım sağladı. Son derece çekişmeli geçen karşılaşmalar kız ve erkelerde 10 kategoride yapıldı. Satranç sporuna ilginin her geçen gün arttığını belirten İl Temsilcisi Mehmet Yıldız, katılım sağlayan ve dereceye giren tüm sporculara teşekkür etti.  Satranç sporunu önemsediklerini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, emeği ve katkısı olan il temsilciliği, antrenörler, hakemler, katılan öğrenciler ve onları satranca yönlendiren velilere teşekkür etti. İl Müdürü Eren; “Kurum olarak bütün branşlarda olduğu gibi satranç sporunu da önemsiyor ve destekliyoruz. Çünkü satranç beynin daha iyi çalışmasını, öğrencilerin derslerinde başarılı olmasını sağlıyor. Üzerimize düşeni her zaman yapmaya hazırız” diye konuştu. Dereceye giren sporculara madalya verildiğini belirten Eren, satranç branşında da Türkiye dereceleri hedeflediklerini sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.