Sason’da incelemelerde bulundular

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ile AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, Sason ilçesinde incelemelerde bulundu.

Yaşam Yayın: 07 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 07.01.2021 14:47:35
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
Google News

Sason ilçesinde  hizmete giren 50 yataklı Devlet Hastanesini inceleyerek  yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Özdemir ve Gür, servislerde yatan hastalara da 'geçmiş olsun' dileğinde bulundu. İş yerlerini de  tek tek dolaşarak esnafa hayırlı işler dileyen Özdemir ve  Gür, esnafın ve vatandaşların sorun, istek ve önerileri dinleyip vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Gördükleri yoğun ilgi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Özdemir ve Gür, her zaman esnafla halkla iç içe olmaya özen gösterdiklerini söyledi. Özdemir ve Gür, son olarak Umurlu ve  Heybeli'de köy muhtarları ve vatandaşlarla buluştu.  Köyde yaşayan vatandaşların sorunlarının gündeme getirildiği toplantıda talep ve sıkıntılar birer birer not edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.