Rektör, öğrenci buluşmaları devam ediyor

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Rektör-Öğrenci Buluşmalarının ikinci gününde öğrencilerle bir araya geldi.

Eğitim Yayın: 14 Aralık 2021 - Salı - Güncelleme: 14.12.2021 19:50:11
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
Google News

Batman Üniversitesi Batı Raman Yerleşkesi Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleşen söyleşiye Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Sezgin, Genel Sekreter Doç. Dr. Ömer Faruk Ertuğrul, akademisyenler, daire başkanları ve öğrenciler katıldı. Rektör Demir; “Devam eden ve başlayacak olan projelerle ile ilgili öğrencileri bilgilendirdi. Batman Üniversitesi bünyesinde yapılan webinar, söyleşi ve konferans gibi etkinliklerle öğrencilerin akademik hayatlarına ön hazırlık yaptıklarını belirten Rektör Demir, öğrencilerin bilimsel ve entelektüel gelişimini desteklemek için üniversitemizde düzenlenen akademik ve kültürel çalışmalara katılım göstermelerini istediklerini dile getirdi. Rektör Demir, gençlerin geleceğe yönelik projelerini hayata geçirmek için şimdiden çok çalışmaları ve emek vermeleri gerektiğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.