Petrolspor yönetimi toplandı

Petrolspor Yönetim Kurulu 2020-2021 sezonu öncesi takımın genel sorunlarını görüşmek üzere Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Kristal Park tesislerinde toplandı.

Yayın: 19 Ağustos 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 19.08.2020 14:03:21
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
Google News

Petrolspor Yönetim Kurulu 2020-2021 sezonu öncesi takımın genel sorunlarını görüşmek üzere Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Kristal Park tesislerinde toplandı. Takımın genel sorunlarının yanı sıra gündemdeki konuların ele alındığı toplantıda; yeni sezon için en kısa sürede takıma teknik direktör bulunması, takımın başarılı sporcularıyla yeni sezon için görüşmelere başlanması ve yeni transferlere başlanması için üç yönetim kurulu üyesinden oluşan transfer komitesi kurulması kararlaştırıldı. Toplantıya, Vali Hulusi Şahin, İl Genel Meclis Başkanı ve Petrolspor Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Akbaş, TP Bölge Müdürü Mustafa Demir, Batman Ticaret Odası Başkanı Abdulkadir Demir ve Petrolspor Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.