PETROLSPOR EVİNDE KAYBETMİYOR 1-0

2. Lig Beyaz Grupta mücadele veren Batman Petrolspor konuk ettiği Hes İlaç Afyonspor’u 1-0 yenmeyi başardı.

Yayın: 15 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 15.09.2022 13:14:31
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Ligin 4. haftasında Afyonspor'u ağırlayan Kırmızı-Beyazlılar, Afyonspor’u 65. dakikada Ebu Sıddık'ın kaydettiği golle 1-0 mağlup edip puanını 9'a çıkararak puan cetvelinde 3. sıraya yükseldi.  Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz sonuçlandı 0-0. İkinci arıya başlayan Petrolspor ataklarını sıklaştırmaya başladı. Petrolspor 65. dakikada oyuna giren Azad’ın ceza sahası içinde düşürülmesi ile orta hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullana Ebu Sıddık’ın vuruşunu kaleci çelmeye çalıştı. Topu takip eden Ebu Sıddık topu ağlarla buluşturdu 1-0. Maç Petrolspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

“GÜZEL VE HEYECANLI BİR MAÇTI”

Batman Petrolspor A.Ş Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada,  “Afyonspor karşısında 1-0’lık galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Güzel ve heyecanlı bir maçtı. 3 puan bizim için önemliydi. Bunu her zaman söylüyoruz. Lig uzun bir maraton. Bütün bu mücadele gücümüzü tüm maçlara yaymak istiyoruz. İnşallah takım mücadele ruhunu kazanmış bir biçimde devam ediyor. Bu şekilde sürdüğü zaman da başarı gelecektir. Tabii taraftarımız bizi yalnız bırakmadı. Biz tribünlerin dolmasını bekliyorduk. Kendilerine teşekkür ederiz. Takımı büyük bir coşkuyla desteklediler.  Çok büyük emek ve özveri ile yaptığımız çalışmaların meyvelerini alıyoruz. Tüm takım, teknik ekip, personel, yönetim ve büyük taraftarımızın destekleriyle bugün 3’üncü galibiyetimizi aldık. Birlik ve beraberlik içerisinde yolumuza devam edeceğiz. Oyuncularımıza ve teknik heyete güveniyoruz” denildi

“HEP KAZANMAK İÇİN SAHADAYIZ”

Batman Petrolspor olarak güzel bir galibiyet aldıklarını belirten Basın Sözcüsü Yunus Emre Toprak, “Çok önemli bir üç puanı hanemize yazdık. Ligin güçlü ekiplerinden Hes İlaç Afyonspor gibi zorlu bir rakibi mağlup etmek hem puan, hem de özgüven açısından önemliydi. Fakat bizim için önemli olan; camiamızı ve taraftarımızı mutlu etmek. Bizim hedefimiz uzun soluklu. Hep kazanmak için sahadayız. Galibiyetler de olacak, yenilgiler de. Ama son düdük çaldığında terinin son damlasına kadar mücadelesini sürdürmüş olan bir takımımız var artık. Bu noktada taraftarımıza da teşekkür etmek isterim. 10 binden fazla taraftarımız takımımızı inanılmaz destekledi. Onların desteğini arkamıza aldığımızda neler yapabileceğimizi gösterdik. Bundan sonraki maçlarda da aynı desteği bekliyoruz. Biz yönetim olarak, takımımız da teknik ekibimizin önderliğinde ellerinden geleni yapıyor. Taraftarımız da yanımızda olursa yeni zaferleri birlikte yaşayacağımızdan hiç şüphemiz yok. Önümüzdeki haftayı ‘bay’ geçireceğiz. Sonrasında Çorum FK maçımız var ve bu karşılaşmaya odaklanmamız gerekmektedir. Bu galibiyetten ötürü, teknik heyetimizi ve futbolcularımızı tebrik ediyor, gönlü bizimle olan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.