Petrolspor'da hedef Şile Yıldızspor maçı

3.Lig 3.grupta mücadele eden Petrolspor 32. hafta maçında Çarşamba günü saat 15.00’te İstanbul’da Şile Stadyumunda karşılaşacağı Şile Yıldızspor maçına TPAO tesislerinde teknik-taktik çalışmalarıyla hazırlanıyor.

Yayın: 18 Nisan 2021 - Pazar - Güncelleme: 18.04.2021 12:27:39
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

3.Lig 3.grupta mücadele eden Petrolspor 32. hafta maçında Çarşamba günü saat 15.00’te İstanbul’da Şile Stadyumunda karşılaşacağı Şile Yıldızspor maçına TPAO tesislerinde teknik-taktik çalışmalarıyla hazırlanıyor.

YENİLMEZLİK SERİSİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Ligde oynadığı son 3 karşılaşmadan 7 puan almayı başaran Kırmızı-Beyazlılar deplasmanda oynayacağı Şile Yıldızspor maçından da puan ve puanlar alarak, hem lig istikrarını, hem de puan cetvelinde üst sıralara tırmanmaya devam etmek istiyor. Son 11 maçta tek yenilgi yüzü gören Kırmızı-Beyazlıların alacağı 1 veya 3 puanla ligde kalmayı garantilemesi adına zor bir maç olacak. Ligde play-off hesapları yapan ev sahibi Şile Yıldızspor için ise önem arz eden haftanın kritik maçlarından gösteriliyor. Batman’da oynanan ilk maçta Petrolspor, rakibi Şile Yıldızspor’a penaltıdan yediği golle sahadan 1-0 mağlup ayrılmıştı. İki ekip tarihte üç kez karşılaştı. Kırmızı-Beyazlılar bir kez deplasmanda oynanan karşılaşmada 3-1 galip ayrılan taraf olurken, iki kez sahasında oynadığı karşılaşmada ise 1-0’lık aynı sonuçlarla mağlup olmuştu.

3. LİGLER 1 MAYIS’TA SONA ERİYOR

Batman Petrolspor 3. lig 3. grupta 36 puanı bulunuyor. Kırmızı-Beyazlılar 10 günde sahasında ve deplasmanda 3 maça çıkacak. Kırmızı-Beyazlılar 21 Nisan’da Şile Yıldızspor ile deplasmanda, 25 Nisan’da Altındağspor ile sahasında oynandıktan sonra son maçını 1 Mayıs’ta Osmaniyespor ile ligi deplasmanda tamamlamış olacak.

DÜŞME HATTIYLA PUAN FARKI “7”

Küme düşme potasındaki en yakın rakibi  Cizrespor’un, 7 puan üstünde bulunan Batman Petrolspor’un, rakiplerinin olası puan kayıplarında bile liglerin bitime son iki maç kala ligde kalmayı garantileyecek

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.