Petrolspor’da Covid-19 aşıları tamam

TFF 3. Lig 1. grupta mücadele verecek olan Petrolspor’da futbolcular, teknik heyet ve kulüp çalışanlarına TPAO tesislerinde hastane görevlileri tarafından Covid-19 aşıları yapıldı.

Yayın: 24 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 24.07.2021 18:18:53
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Av. Orhan Güzel, “Ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 virüsüne karşı tüm takım oyuncularımız, hocalarımız ayrıca  personellerimizin aşılamalarını yapmıştır. Virüsün yaygınlaştığı son dönemlerde aşılamanın yanı sıra; maske, mesafe, temizlik kurallarına riayet etmemiz önem arz etmektedir. Bu doğrultuda Batman Petrolspor ailesi olarak aşının  toplumsal bir sorumluluk olduğu bilinci ile sevdiklerimiz ile sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürdürebilmemiz adına her bir vatandaşımızı aşı olmaya davet ediyoruz. Bu bağlamda ülkemizin ve şehrimizin virüs illetinden kısa süre zarfında kurtulması ve tekrardan sağlıklı günlere kavuşmasını ümit ediyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.