Petrolspor atletizm takımından kupa şov

Diyarbakır’da yapılan Kulüplerarası Yürüyüş ligine katılan Batman Petrolspor takımı katıldığı 4 kategoride 4 kupa ve 3 madalya ile günün en başarılı takımı oldu.

Yayın: 17 Eylül 2020 - Perşembe - Güncelleme: 17.09.2020 11:07:09
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Diyarbakır’da yapılan Kulüplerarası Yürüyüş ligine katılan Batman Petrolspor takımı katıldığı 4 kategoride 4 kupa ve 3 madalya ile günün en başarılı takımı oldu. U-18 kategorisinde 5000 metrede yarışan Balkan şampiyonu Mazlum Demir açık ara ile şampiyon olurken, Hayrettin Yıldız Türkiye ikincisi oldu. U-18 erkekler takımı ise takım halinde şampiyon oldu. U-18 bayanlar kategorisinde sahneye çıkan atletler Emine Ceylan Türkiye ikincisi olurken, U-18 bayanlar kategorisinde yarışan sporcular takım halinde 3. oldular. U-20 kategorisinde yarışan bayan takımı Türkiye 2. olurken, erkek takımı ise Turkiye 3. oldu. Atletizm Antrenörü Ümit Kemal Pişkin, “Yürüyüş ligini 4 kupa ve 3 madalya ile kapatmış bulunmaktayız. Katkılarından dolayı başta Kulüp Başkanımız Mustafa Demir ve yönetim kurulu üyelerine, antrenörlerimizden Sadullah Ergün’e, şampiyon olan ve derece elde eden tüm sporcularımıza sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.