PETROLSPOR ATEŞLE OYNUYOR!

Batman Petrolspor, 28. hafta maçında sahasında 56 puanlı, lig lideri Somaspor’u Perşembe günü saat 14.00’te Batman Yeni Şehir Stadyumunda konuk edecek.

Yayın: 22 Mart 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 22.03.2021 13:54:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Petrolspor, 28. hafta maçında sahasında 56 puanlı, lig lideri Somaspor’u Perşembe günü saat 14.00’te Batman Yeni Şehir Stadyumunda konuk edecek. Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşma 1-1 sona ermişti. Petrolspor rakibi Somaspor ile karşılaştığı son 3 maçta da kaybetmedi. Kırmızı-Beyazlıların 1 galibiyeti ve 2 beraberliği bulunuyor.

PETROL 3 MAÇTIR GALİBİYETE HASRET!

Kırmızı-Beyazlı ekip, son 3 haftada 2 puan toplarken, 7 puan kaybetti. Oynadığı futbol ve almış olduğu kötü sonuçlar camiayı endişelendiriyor. Küme düşme hattıyla arasında yalnızca 4 puanlık bir fark bulunan Petrolspor’un, ligde 6 maçı kaldı. Kırmızı-Beyazlılar, Karşıyaka maçı sonrası haftayı maç yapmadan ‘bay’ geçirecek. Zorlu karşılaşmaya çıkacak olan Petrolspor’da defansın önemli oyuncularından Muhammet Sercan Türkeri, Arhavispor maçında sakatlanarak oyundan çıkmıştı. Tecrübeli oyuncunun, sahalara ne zaman döneceği belirsizliğini korurken, diğer sakatlık yaşayan isimlerin ise maça yetişebileceği öğrenildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.