PETROLSPOR 1 PUANLA DÖNDÜ

TFF 3. Lig 3. grupta alt sıralardan kurtulmak isteyen Medicalpark Petrolspor deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden karşılaştığı Somaspor’la 1-1 berabere kaldı.

Yayın: 09 Şubat 2020 - Pazar - Güncelleme: 09.02.2020 12:55:19
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Manisa’nın Soma ilçesinde oynanan karşılaşmaya sporseverler yoğun ilgi gösterirken, Batman’ın eski Valisi ve şimdiki Manisa Valisi Ahmet Deniz,  iş adamı Selman Dinç, Petrolspor Asbaşkanı Mustafa Balaban, ANGİAD İş Adamları Derneği Genel Sekreteri Batmanlı iş adamı Ali Tezdiğ, Emin Dinç, İzmir Gurbetçi Petrolspor Taraftarlar Derneği Başkanı Veysi Saran ve üyeleri de Petrolspor’u deplasmanda yalnız bırakmadılar. Cumartesi günü Soma Atatürk Stadı’nda oynanan ve TRT Kürdi TV kanalından canlı yayımlanan karşılaşmayı Mehmet Ali Özer, Barış Çardaklı, Anıl Küçükkaraca ve Abdurrahim Gargi hakem triosunun yönetti. Saha ve seyirci avantajının yanında olmasına rağmen maça, pas yapmakta, oyun kurmakta, topu ön taraf taşımakta ve skor üretmekte çok zorlanan Somaspor, 34.dakikada Nurettin Çağlar’ın uzak mesafeden attığı golle devreyi 1-0 önde tamamladı. Konuk ekip Batman Petrolspor 61.dakikada beraberliği yakaladı.  Somaspor ceza sahası üzerinde kazanılan frikiği kullanan Sebahattin Usta’nın vuruşu, önce direk sonra ağlarla buluştu 1-1. Kalan dakikalar sonucu değiştirmedi, Petrolspor 1 puana razı oldu.

BATMAN-SOMA KARDEŞLİĞİ

Maç öncesinde Batman’ın unutmadığı Manisa Valisi Ahmet Deniz, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Soma Emniyet Müdürü Umut Er, Soma’nın ilçe yöneticileri Petrolspor kafilesine sıcak ilgi göstererek misafirperver bir ağırlama yaptılar. Petrolspor kafilesi Soma Belediyesinde yemekte ağırlandı. Öte yandan Somaspor Medicalpark Petrolspor karşılaşmasını TRT Kürdi canlı yayınlarken, meslektaşımız Kutbettin Barlak’ta yorumlarıyla beğeni topladı.

“GÜZEL GÜNLERİ BİRLİKTE GÖRECEĞİZ”

Karşılaşmanın son derece centilmenlik içinde geçtiğini belirten Petrolspor Basın Sözcüsü M. Emin Çelik, alınan 1 puana sevindiklerini ve kaçan 3 puana ise üzüldüklerini söyledi. Çelik; “Sahaya mutlak 3 puan için çıktık. Mağlup duruma düşmemize rağmen iyi bir maç çıkarıp sahadan 1 puan ile ayrıldık. Bu soğuk havada takımı yalnız bırakmayan sayın Valimize, tüm taraftarlarımıza, Batmanlı hemşerilerimize, sporcularımıza, teknik kadromuza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu maçı unutup önümüzdeki maçlara bakacağız. Güzel günleri hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.