PETROL, SON MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF 3.Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor, son lig maçına 1 Mayıs Cumartesi günü saat 15.00’te Osmaniye 7 Ocak Stadyumunda Osmaniyespor FK karşısında çıkacak.

Yayın: 28 Nisan 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 28.04.2021 14:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

 Kırmızı-Beyazlılar, TPAO tesislerinde gerçekleştirilen antrenmanla maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Altındağspor maçında gördükleri 4.sarı kartlar nedeniyle; Okan Toprak, Serhat Özyılmaz ve Furkan Parsak kart cezalısı durumuna düştüler. Bu üç oyuncu Osmaniyespor FK maçında forma giyemeyecek. Ev sahibi ekip Osmaniyespor FK’de ise; Alpay Aldemir, son maçta gördüğü kırmızı kart nedeniyle maçta oynayamayacak.

OSMANİYESPOR FK’YA ŞANSI GÜLMÜYOR

Kırmızı-Beyazlılar’ın aralarında oynadığı karşılaşmalarda şansının pek tutmadığı Osmaniyespor FK deplasmanına fazla şans bulamayan, genç ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkması bekleniyor. Ligde ilk devre oynanan karşılaşma 0-0 sona ermişti. İki takım daha önce 10 kez karşılaştı. Galibiyette üstünlük Osmaniye FK’nin elinde. Batman Petrolspor, sadece 1 kez galibiyet elde ederken (1-0 / 2003-2004 Sezonu ), 2 maçta 0-0’lık sonuçlarla berabere ayrıldı. 7 karşılaşmada ise sahadan yenilgi aldı. Öte yandan Kırmızı-Beyazlılar, Cuma günü karayolu ile Osmaniye’ye hareket edecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.