Petrol 16 yaşında

8 Mart 2004 yılında yayın hayatına başlayan Batman Petrol Gazetesi 16. yayın yılına girdi.

Yaşam Yayın: 07 Mart 2019 - Perşembe - Güncelleme: 07.03.2019 19:08:08
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

8 Mart 2004 yılında yayın hayatına başlayan Batman Petrol Gazetesi 16. yayın yılına girdi. Yayın yılına başladığı günden beri ofset baskı tekniği ile teknolojiyi takip eden Batman Petrol Gazetesi internet sayfası ile 3308. sayısıyla 16. yayın yılına  girmenin sevincini yaşıyor.  Batman'da günlük olarak yayına başlayan Batman Petrol Gazetesi’nin 16. yılından bu yana basın etiği ve ilkelerine bağlı olduğunu belirten Gazete İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan, "Yerel basın sıkıntılı bir süreçten geçiyor.  Yaşanan tüm sıkıntılara rağmen daha güzel yarınlar için umutla yolumuza  devam ediyoruz" dedi. 

PETROL KUTLANIYOR

Batman Valisi Hulusi Şahin, Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy ile Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, 16. yayın yılına giren Batman Petrol Gazetesi’ni  kutladı. Vali Şahin, mesajında: “Gazetenizin kuruluş yıl dönümü münasebetiyle başta sizleri ve tüm gazete çalışanlarınızı kutlar,  yayın hayatınızda başarılar dilerim” dedi. Belediye Başkan Vekili Aksoy ise  mesajında : “08.03.2004 tarihinde yayın hayatına ‘Merhaba!’diyen Batman Petrol Gazetesi’nin 15. yayın yılını geride bırakarak 16. yayın yılına girmiş olduğunu öğrenmiş bulunmaktayım. İmtiyaz sahipliğini Nedim Arslan’ın, Yazı İşleri Müdürlüğü’nü İsmail Arslan’ın yaptığı Batman Petrol Gazetesi, basın ilkelerine bağlı kalarak, ilkeli, objektif haberlerle Batmanlıların düşüncelerini aktarmaya devam etmektedir. 16. yayım yılına girmesi vesilesiyle Batman Petrol Gazetesi’nin tüm çalışanlarını, İmtiyaz Sahibi Nedim Arslan şahsında tebrik eder, bundan sonraki yayım hayatlarında başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi. Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ise mesajında şu ifadelere yer verdi : “Batman’da günlük olarak yayın yapan Batman Petrol Gazetesi’nin 15. yıldönümüne girdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. İzlediği yayın politikasıyla halkın büyük beğenisini kazanan, doğru ve ilkeli habercilik anlayışıyla gündemi belirleyen Batman Petrol Gazetesi’nin 15. kuruluş yıl dönümünü kutlar ve kamuoyunu doğru bilgilendirmek için gazetenizin her sayısında gösterdiğiniz özverili çalışmalarınızdan dolayı tebrik eder; daha nice yıl dönümlerine sağlık ve esenlik içerisinde ulaşmanız dileğiyle, başta gazetenin sahibi sayın Nedim Arslan ve şahsınızda tüm mensuplarınıza selam, sevgi ve saygılarımı sunarım.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.