PAZAR YERLERİNE DENETİM

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından sigara içilmesi yasak olan alanlarda sigara, maske, hijyen ve mesafe kurallarına riayet edilip edilmediğini denetledi.

Gündem Yayın: 28 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 28.12.2020 18:52:39
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
Google News

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Hıfzıssıhha Kurulu tarafından sigara içilmesi yasak olan alanlarda sigara, maske, hijyen ve mesafe kurallarına riayet edilip edilmediğini denetledi. Halk sağlığını korumaya yönelik alınan tedbirler gereği sık sık denetimler gerçekleştiren Belediye Zabıta Müdürlüğü ekipleri; Alo Tevşo Halk Pazarı, Elma Sokağı ve çevresinde denetim gerçekleştirdi. Esnafın işyerlerinde satılan malzemeleri temiz bir ortamda sergilemeleri, açıkta bulunan malzemelerin dış etkenlerden korunması uyarısında bulunan Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Alo Tevşo, Elma Sokağı ve civarında gerçekleştirdikleri denetimlerde vatandaşların geçişini engelleyecek şekilde tezgah açmamaları konusunda uyarılarda bulunarak vatandaşın sağlığı konusunda da hassasiyet gösterilmesini istedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.