Parmağına sıkışan yüzüğü itfaiye çıkardı

Belediye, parmağına yüzük sıkışan bayanın kendi uğraşları sonucu çıkaramadığı yüzüğü İtfaiye ekiplerinin yaptığı titiz ve uzun uğraşının ardından çıkarıldı.

Yaşam Yayın: 28 Mayıs 2020 - Perşembe - Güncelleme: 28.05.2020 15:11:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Alo 153 Belediye İhbar Hattına yapılan  ‘Yüzük parmağıma sıkıştı, çıkaramıyorum!’ ihbarı üzerine harekete geçen Belediye İtfaiye Müdürlüğüne bağlı ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti. Parmağına yüzük sıkıştıran ve uzun uğraşlar sonucu kendi imkanlarıyla cismi çıkaramayan vatandaş çareyi 110 numaralı İtfaiye Müdürlüğünü aramakta buldu. Belediye itfaiye erlerinin parmakta sıkışan ve parmağın şişmesine neden olan yüzüğü uzun uğraşlar sonucu çıkararak vatandaşın uzun süren acılarına son verdi. Yapılan titiz çalışmanın ardından bayanın parmağında herhangi bir sorun yaşanmazken, parmağındaki metal cismi çıkaran ekiplerimiz ailenin rahat bir nefes almasını sağladı. Bayanın ailesi de; “Nasıl olduğunu anlayamadık. Her şey bir anda oldu. Kızımız elindeki cismi parmağına sıkıştırdı. Bizler kendi imkanlarımızla çıkarmaya çalıştık fakat başarılı olamadık. Daha sonra Belediye İtfaiye Müdürlüğümüzü aradık. Onlar da sağ olsunlar kısa zaman içerisinde geldiler. Bizi bu dertten kurtardılar. Allah onlardan razı olsun” ifadelerinde bulundu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.