Park ve yeşil alanlar trafolar işgalinde

Batman'da son bir aydan bu yana enerji hatlarının yer altına çekilmesiyle kentin bir çok alanındaki park ve yeşil alanlarına enerji trafoları yerleştirildi.

Gündem Yayın: 17 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 17.07.2021 13:03:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman'da son bir aydan bu yana enerji hatlarının yer altına çekilmesiyle kentin bir çok alanındaki park ve yeşil alanlarına enerji trafoları yerleştirildi. Yeşil alan ve parklardan yoksun Batman'da son dönemlerde vatandaşın nefes alabilecek birkaç park ve yeşil alana da DEDAŞ enerji kurumu tarafından yerleştirilen trafolarla adeta gasp edilmiş bir hale geldi. Kentin Çamlıtepe mahallesi başta olmak üzere bir çok alan ve parklara yerleştirilen trafolara tepki gösteren vatandaşlar, ''Yeşil alanlardaki yaşam hakkımız elimizden alınıyor. Enerji dolu trafolar her tür tehlikeyi taşımakta. Kırsalda ve şehir merkezinde yapılan yapılara devlet arazisi ve kaçak bina diye yıkıma gidiliyor. Devlet yetkilileri neden bu gaspa dur demiyor. Ülkenin en zengin şirketlerinden olan bu enerji şirketi de arsa istimlak etsin veya farklı semtlerde arsa alımı yapsın bu bir gasptır'' şeklinde konuştular.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.