OSB'ye 9 Milyon TL'lik yatırım

Vali Hulusi Şahin, Organize Sanayi Bölgesi’nde tarımsal ve içme suyu boru sistemleri alanında üretime başlayan Özeller Plastik fabrikasını ziyaret etti.

Gündem Yayın: 06 Ocak 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 06.01.2021 18:06:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

ORTADOĞU ÜLKELERİNE İHRACAT

Yaklaşık 50 kişinin çalıştığı tesisi gezerek incelemelerde bulunan Vali Hulusi Şahin,  işletme sahibi Mehmet Özel’den üretim faaliyetleri hakkında bilgi aldıktan sonra, yerli ham madde ile üretim yapmanın önemini vurgulayarak, tesisin hayırlı olması temennisinde bulundu. Ziyaretleri esnasında Vali Şahin’e; İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hıfzullah Özoğul, OSB Yönetim Kurulu Üyeleri Remzi İnsel ve Mehmet Hadi Yalçın ile OSB Müdürü Zeynep Akbel eşlik etti. Tarımsal sulamanın yanı sıra, Belediye ve İl Özel İdarelerince kullanılan P100 içme suyu alt yapısında kullanılan plastik boru ile ek bağlantı elemanlarının üretimini yaptıklarını belirten tesis sahibi Özel; tesis ve makine parkuru için yaklaşık 9 Milyon TL yatırım yaptıklarını, iç piyasanın yanı sıra Orta Doğu ülkelerine ihracatlarının olduğunu ifade etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.