Okul Zümre Başkanları toplantısı gerçekleşti

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın başkanlığında gerçekleşen 'Din Kültürü ve Ahlak Dersi Okul Zümre Başkanları Toplantısı' canlı konferans sistemiyle gerçekleştirildi.

Gündem Yayın: 30 Aralık 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 30.12.2020 12:24:21
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran'ın başkanlığında gerçekleşen 'Din Kültürü ve Ahlak Dersi Okul Zümre Başkanları Toplantısı' canlı konferans sistemiyle gerçekleştirildi. Canlı konferans sistemiyle gerçekleşen Din Kültürü ve Ahlak Dersi Okul Zümre Başkanları Toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Şube Müdürleri ve ilimizde eğitim veren okulların Din Kültürü ve Ahlak Dersi Okul Zümre Başkanları katıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, “Maalesef tüm dünyayı olumsuz etkileyen salgın süreciyle birlikte hayatımızın çoğu noktası da bu durumdan olumsuz etkilendi. Öğrencilerimizin eğitim hayatlarının aksamaması adına Mart ayından itibaren uzaktan eğitim sistemine geçiş yaptık. Bu süreçte eğitim camiası olarak üzerimize düşen bütün sorumluluğu yerine getiriyoruz. Uzaktan eğitim sürecinde tüm öğretmenlerimizin, öğrencilerimizle son derece iyi bir şekilde ilgilendiğine ve ne kadar fazla emek sarf ettiklerine bizzat şahit olduk. Sizlerin nazarında tüm öğretmenlerimize sergiledikleri bu özverili çabadan dolayı teşekkür ediyorum. Eğitim camiası olarak salgın sürecinin en az hasarla atlatılması için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Sadece eğitimde değil Devletimizin hizmete ihtiyaç duyduğu her alanda her zaman göreve hazır bir maarif ordumuz var. Salgın sürecinin başından gerek Vefa Sosyal Destek gruplarında gerek Filyasyon gruplarında öğretmenlerimiz görev alarak büyük bir sorumluluğu yerine getirdiler. Tüm arkadaşlarımıza yaptıkları bu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Değerli Arkadaşlar, bu süreçte en önemli önceliğimiz çocuklarımızın her yönden gelişimlerini devam ettirmelidir. Bu yüzden çocuklarımızın sadece eğitimleriyle değil bütün ihtiyaçlarıyla ilgilenmemiz gerekiyor. Unutmayalım ki öğrencilerimizi ülkemizin geleceği için hazırlıyoruz.   Öğrencilerimizin ders takiplerinin yanında öğrenci ve velilerimizle sürekli görüşmeliyiz. Tekrardan hepinize bugüne kadar yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor, bundan sonra yapacağınız çalışmalarda başarılar diliyorum” dedi. Okul zümre başkanları toplantısı görüş ve önerilerle sona erdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.