ÖĞRETEN VE ÜRETEN OKUL

Eğitim Yayın: 05 Temmuz 2022 - Salı - Güncelleme: 05.07.2022 16:39:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman’ın gözde mesleki liselerinden olan Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri hem öğreniyor, hem de üretim yapıyorlar.

“YENİ ÖĞRENCİLERİMİZİ BEKLİYORUZ”

Öğrencilere 4 yıl boyunca Metal teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı ile Tesisat ve iklimlendirme alanlarında eğitim verildiğini belirten Malabadi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Osman Atmalar; “Üretim içinde eğitim yapan okulumuz Gültepe Mahallesi Demokrasi Bulvarın üzerinde yer almaktadır. Öğrencilerimize 4 yıl boyunca Metal teknolojisi, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Mobilya ve İç Mekân Tasarımı ile Tesisat ve iklimlendirme alanlarında eğitim vermektedir. Döner sermaye kapsamında olan okulumuz resmi ve özel kurum/kuruluşlara mal/hizmet üretmektedir. Sıra, masa, kamelya, sandalye, çöp kovası gibi her türlü ürünün üretildiği okulumuzda eğitim amaçlı deney setleri de üreterek eğitime katkı yapmaktadır. Yıllık cirosu ile ilimizdeki birçok fabrikadan daha fazla ciro yapan okulumuz aylık ortalama döner sermaye kapsamında çalışan öğrencilerine ücret ödemektedir. Pansiyonu ile de ön palana çıkan okulumuz da öğrencilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.