Öğrencilerin heyecanına ortak oldular

AK Parti Batman Gençlik Kolları, sınava girecek öğrenciler için okul önlerinde ikram standları kurarak öğrencilere destek oldu.

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2021 - Pazar - Güncelleme: 11.07.2021 23:41:57
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

AK Parti Batman Gençlik Kolları, sınava girecek öğrenciler için okul önlerinde ikram standları kurarak öğrencilere destek oldu. Batman'da DGS (Dikey Geçiş Sınavı) sınavının yapıldığı okullarda çeşitli ikramlıklar dağıtan AK Parti Batman Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan ve üyeleri öğrenci ve velilerin heyecanına ortak oldu. Sınavların yapıldığı bölgelerde ikram stantları kurularak, okul önlerinde hem sınava girecek öğrencilere ikramlar yapıldı hem de sınav süresince kapıda bekleyen ailelerin heyecanına ortak olundu. Okulların önünde stant kuran AK Parti Batman Gençlik Kolları; öğrencilere su, kek ve meyve suyu ikram edip, başarı dileklerini iletti. Öte yandan Gençlik Kolları Başkanı Alper Yasin Aslan, sınava gireceği okulu karıştıran öğrencileri kendi aracıyla sınava yetiştirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.