Öğrencilere tarih konferansı

Batman Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik, Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlyas’ı Birlik Vakfı Konferans Salonu’nda ağırladı.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 16:22:12
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Birlik Vakfı, Milli Türk Talebe Birliği ve Genç Birlik, Batman Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ahmet İlyas’ı Birlik Vakfı Konferans Salonu’nda ağırladı. Üniversite öğrencilerine vermiş olduğu “Üniversite Öğrencileri ve Tarih” adlı konferansta tarih şuuruna vurgu yapan Ahmet İlyas, “Tarihini bilmeyen geleceğine yön veremez. Bizler tarihimizi öğrenmek zorundayız. Bugüne ve yarına hükmedecek nesiller sizlersiniz bu yüzden tarihinizi çok iyi öğrenmek zorundasınız. Okullarda tarih çok iyi anlatılmıyor veya sistem bize sadece bunu veriyor diye tarihe küsmeyeceğiz. Fert olarak günlük okumalar yapacağız ve suçu sadece okulda, hocada veya sistemde aramak yerine şahsi gayretimizle entelektüel seviyede tarihi birikim elde edeceğiz” dedi. Doç. Dr. Ahmet İlyas’ın konuşmalarının ardından Birlik Vakfı Sekreteri Nurullah Tüzün, Milli Türk Talebe Birliği Şube Başkanı Ferit Şimşek ve Genç Birlik Şube Başkanı Vedat Kaya, yaptığı konuşmalarından dolayı Ahmet İlyas’a teşekkür ederek kendilerine Faaliyet Raporu ve Kilit Taşı dergilerini takdim ettiler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.