‘Öğrencilere eğitim bursu ve giyim yardımında bulunduk’

Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, görev süresi içerisinde yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşam Yayın: 19 Eylül 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 19.09.2022 15:04:32
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Her yıl düzenli olarak yüzlerce öğrenciye giyim yardımında bulunduklarını belirten Başkan Demir, “Sosyal sorumluluk bilinciyle birçok yardım organizasyonunda yer aldık; Geleneksel olarak her yıl yüzlerce öğrenciye giyim ve kışlık mont yardımında bulunarak yardım elimizi kendilerinden esirgemedik. Sosyal sorumluluk kapsamında Batman, ilçeler ve köylerde ikamet eden ancak maddi durumu yetersiz olan yüzlerce öğrencimize ulaşarak giyim yardımı yaptık. Bu sayıyı artırarak daha çok insanımıza ulaşmak da kararlıyız” dedi. Demir, “Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Batman Ticaret Borsası, Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine merkezi sınav puanıyla yerleşecek öğrencilere mesleki eğitim başarı bursu veriyoruz. 4 yıllık eğitim süresince her eğitim ve öğretim dönemini kapsayacak şekilde yıl boyunca 9 ay süreyle burs desteği sağlanmaktadır. Burstan yararlanan öğrencilere Organize Sanayi Bölgelerindeki işletmelerde staj imkanı sunulacak olup, mezun olduklarında istihdamlarına öncelik sağlanmasına destek verilecektir. Her yıl proje okulumuzda okuyan başarılı öğrencilere burs ve stajyer öğrencileri bünyemizde çalıştırmaktayız. Pandemi döneminde uzaktan eğitim gören ihtiyaç sahibi öğrencilere tablet yardımında bulunduk. BATSO olarak meslek sahibi gençlerin yetiştirilmesinde elimizden gelen tüm destekleri sağlıyoruz ve desteğe devam edeceğiz. Öğrencilerimizin eğitim-öğretim yılı boyunca aldıkları eğitimin hakkını verecekleri, emeklerin karşılığını alarak daha başarılı bir meslek hayatına atılmalarını temenni ediyorum. Yeni eğitim yılının da hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.