Öğrencilerden Mehmetçiğe destek mektubu

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi öncülüğünde ildeki okullarda eğitim gören 3 bin 214 öğrenci, Suriye'de görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek için mektup yazdı.

Gündem Yayın: 20 Ekim 2019 - Pazar - Güncelleme: 20.10.2019 16:25:47
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şubesi öncülüğünde ildeki okullarda eğitim gören 3 bin 214 öğrenci, Suriye'de görev yapan Mehmetçiğe moral ve destek için mektup yazdı. Öğrencilerden bazıları yolladıkları mektubun içine harçlık, bazıları da hediye koydu.  Batmanlı öğrenciler, Suriye'de görev yapan Mehmetçiklere mektup yazdı. Şehit polis Yusuf Erin’in oğlu Yusuf Cefer Erin ise mektubunda babasının intikamının alınmasını istedi. Bazı çocukların gönderdikleri mektubun içine harçlıklarını, bazılarının da hediye koyması duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Batman Şube Başkanı Ömer Dündar Pekacar, "Böylesi günlerde milletçe birlik ve beraber içerisinde olarak devletimizin yanında amasız, koşulsuz yer almak bir vatandaşlık görevidir. Bizler Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı olarak Batman’daki bütün okullarda 'Batmanlı öğrencilerden asker ağabeylerine mektup' sloganlarıyla bir mektup kampanyası başlattık. Şu an itibarıyla 70 okuldan 3 bin 214 mektup elimize ulaştı. Bu mektupları sınır ötesi harekatın komuta merkezine götürüp bizzat askerlerimize teslim edeceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.