‘Muhtarlar devletin temsilcileridir’

Vali Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Gercüş ilçesini ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 18 Nisan 2019 - Perşembe - Güncelleme: 18.04.2019 16:10:10
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Google News

Vali Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Gercüş ilçesini ziyaret etti.  İlçe Kaymakamı Mevlüt Şekerci, ilçe Belediye Başkanı Gündüz Günaydın ve ilçe kurum yöneticileri tarafından karşılanan Vali Şahin, ilçe Kaymakamlığını ziyaret edere ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Gercüş ilçesi mahalle ve köy muhtarları toplantısı Vali Hulusi Şahin başkanlığında İlçe Halk Kütüphanesi konferans salonunda gerçekleştirildi. Vali Şahin, "Bizim derdimiz vatandaşlarımız helalinden ekmeğini kazanarak, çocuklarına güzel bir gelecek kurmak için gayret etsin. Sizler mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayın, başka bir derdimiz yok" diye konuştu.

"SORUNLAR GİDERİLECEK”

Devletin muhtarlara çok önem verdiğini belirten Vali Şahin,  "Sayın Cumhurbaşkanımızın muhtarlara verdiği önemi biliyorsunuz. Muhtarlarımız mahalle ve köylerde devletin temsilcileridir. Biz, size sorumluluklar yükleriz ve bizim sizden beklentilerimiz olur.  Sizin sözünüze itibar eder ve onu esas alırız. Mahallesinde ve köyünde muhtarımız devletin imkanlarını,  ihtiyaçlarını ve pozisyonunu vatandaşa anlatacak. Vatandaşın da sıkıntılarını ve ihtiyaçlarını devletin ilgili birimlerine aktaracak. Burada ikisinin de dengeli yapılması gerekiyor.  Köylerin altyapı ve üstyapı sorunlarının giderilmesi konusunda da hazırlıklarımızı yapıyoruz. Sezonun açılmasıyla birlikte köylerimizin sorunlarını ihtiyaç önceliğine göre imkanlar doğrultusunda gidereceğiz" dedi.  Konuşmanın ardından, muhtarların, sorun ve taleplerini dinleyen Vali Şahin, sorunların çözümü konusunda gerekenin yapılacağını ifade etti. 

KARAKOL KOMUTANLIĞINA ZİYARET

Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Beldesi Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali Hulusi Şahin, karakolda incelemelerde bulunarak, yürütülen asayiş faaliyetleri hakkında yetkililerden bilgi aldı. Daha sonra Gercüş ilçesine bağlı Yayladüzü Köyü'nü ziyaret eden Vali Şahin, vatandaşlarla bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. İlçe ziyareti sırasında Vali Şahin’e, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Bakçepınar ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdulkadir Özer eşlik etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.