Minikler 112’nin önemini öğrendi

Batman İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, anaokulu kreş ve gündüz bakım evlerinde ambulans tanıtım etkinliği düzenledi.

Gündem Yayın: 18 Mart 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.03.2019 17:09:41
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
Google News

Batman İl Sağlık Müdürlüğü 112 İl Ambulans Servisi Başhekimliği, anaokulu kreş ve gündüz bakım evlerinde ambulans tanıtım etkinliği düzenledi. Yaklaşık 40 öğrenciye ambulansın yaşamsal önemi ile ilgili eğitim verildi. Öğrencilerin ilgisini çeken eğitim, Acil Tıp Teknisyeni Hüseyin Temiz, Ambulans Acil Bakım Tıp Teknikeri Furkan Keskin ve Sürücü Ömer Pekince tarafından verildi. Merkeze bağlı 15 Temmuz Şehitleri Ana Okulu, Özel Yaşam Kreş ve Gündüz Bakım Evinde 4-6 yaş arası çocuklara ambulans tanıtımı ve 112 hattının yaşamsal önemi ile 112 hattının gereksiz meşgul edilmemesi konularında farkındalığın geliştirilmesi için düzenlenen etkinlik faydalı geçti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.