‘MHP kadının sesı̇ olacak’

MHP Batman Kadın Kolları İl Başkanlığına Dilek Kaya atandı. İl, ilçe, belde ve yönetime aldığı isimleriyle hızla teşkilatlarında büyüyen MHP, ince eleyip sık dokuduğu Kadın Kollarının atamasını gerçekleştirdi.

Siyaset Yayın: 10 Temmuz 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 10.07.2021 22:38:46
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“KADINLARIMIZIN HİZMETİNDEYİZ”

Mazbatasını Batman İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin’in elinden alan Dilek Kaya çalışmalarına başladı. MHP’nin Batman’da her alanda hızla büyüyeceğini belirten İl Başkanı Kerem Demir ve Merkez İlçe Başkanı M. Arif Çetin; “Kadın Kolları Başkanlığına atanan Dilek Kaya kardeşimizin başarılı olacağından hiç şüphemiz yoktur. Batman genelinde her kadromuza en doğru ve çalışkan isimlerin atamasını yapıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Batman’da güçlenmenin ve her geçen gün büyümenin sevincini ve mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler attığımız her adımımızın ve söylediğimiz her sözün arkasındayız. Kadın Kolları İl Başkanlığımız Batman’da söz sahibi olacak bir ekibe sahiptir. Allah yar ve yardımcıları olsun” diye konuştular. MHP İl Kadın Kolları Başkanlığına atanan Dilek Kaya, Batman’da bütün kadınların sesi olacaklarını söyledi. Başkan Kaya; “Amacımız kadınlarımızı her alanda söz sahibi yapmaktır. MHP olarak kadınlarımızın hizmetindeyiz. Güçlü bir yönetim ile kısa zamanda çalışmalarımıza başladık. Bana bu görevi layık gören başta MHP İl Başkanımız sayın Kerem Demir, Merkez İlçe Başkanımız Sayın M. Arif Çetin ve destek olanlara teşekkür ederim. Batman’da hizmet etme alanında Kadın Kolları olarak ne gerekiyorsa yapacağız” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.