‘Mesleki eğitim kursları çok önemlidir’

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti.

Gündem Yayın: 13 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 13.06.2022 14:23:29
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran’ı ziyaret etti. Başkan Çiftçi ve beraberindeki heyetini, Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ve şube müdürleri karşıladı. Başkan Çiftçi, mesleki kursların önemine değinerek, “Mesleki eğitim kursları çok önemli ve yararlıdır. Esnafımıza ve halkımıza çağrımız mesleki kurslara gençlerimizi yönlendirelim. Bu şekilde hem meslek sahibi olacaklar hem de unutulmaya yüz tutmuş meslekler canlanacak ve bununla beraber diploma sahibi olup mesleki anlamda da iyi seviyelere geleceklerdir. Milli Eğitim Müdürlüğümüze, diğer mesleki birim ve okullarımıza da bu konuda gösterdikleri ilgi, alaka ve başarılarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Çiftçi, Gülistan Caddesi ve 2000 İş Merkezi civarında orta alanlarda bulunan ve görüntü kirliliğine de neden olan üç adet büyük trafonun okulun atıl durumda olan arka bahçe tarafına alınması için istekte bulundu. Müdür Kurtaran, DEDAŞ’ın resmi işlemler dairesinde müracaat etmesi durumdan okul ve öğrenciler için herhangi bir sıkıntı oluşturmayacağı takdirde gerekli adımları atacaklarını belirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.