Masa tenisi il şampiyonu Milli Eğitim oldu

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize ettiği kurumlar arası masa tenisi turnuvasında Milli Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerden oluşan kadın ve erkek takımları il şampiyonu oldular.

Yayın: 11 Mayıs 2022 - Çarşamba - Güncelleme: 11.05.2022 10:09:35
Editör -
Okuma Süresi: 44 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çok amaçlı spor salonunda gerçekleşen ve 20 kurumun katıldığı kurumlar arası masa tenisi turnuvasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü kadınlarda ve erkeklerde takım halinde tüm rakiplerini yenerek il şampiyonu oldu.  Şampiyon olan kadın ve erkek takımları Elazığ’da Haziran ayı içinde yapılacak olan Türkiye kurumlar arası masa tenisi müsabakalarında Batman’ı temsil edecekler. İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran; kurumlar arası masa tenisi turnuvasında kadınlarda ve erkeklerde il şampiyonu olan öğretmenleri kutlayarak Elazığ’da yapılacak olan Türkiye kurumlar arası masa tenisi müsabakalarında öğretmenlere başarılar diledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.