Mahalle sakinleriyle bir araya geldiler

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, vatandaşların taleplerini dinlemek için mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2019 18:00:09
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
Google News

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, vatandaşların taleplerini dinlemek için mahalle mahalle gezerek vatandaşlarla bir araya geliyor. Pazaryeri Mahallesine ziyaret gerçekleştiren Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Salih Çetinkaya ile Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahallelinin talep ve sorunları hakkındaki görüşlerini dinleyen Belediye Eş başkanları, mahallenin taziye evi sorununu çözüme kavuşturmak için Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle birlikte yer tespiti konusunda incelemelerde bulundu. Mülkiyeti belediyeye ait alanlarda belediye yetkilileri ve mahalle sakinleriyle incelemede bulunan Eş Başkanlar, mahalle sakinlerinin talep ettiği taziye evi için uygun yerlerin imar durumunu inceleyip gerekli adımların atılacağı bilgisini verdi.         

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.