‘Mağduriyetimiz giderilsin’

Bir süre önce Belediye ve jandarma ekiplerince yıktırılan Emekli TOKİ'deki tandırların yeniden yapılmasını isteyen Kardelen mahallesi sakinleri, “Mağduriyetimiz giderilsin” dedi.

Gündem Yayın: 20 Şubat 2020 - Perşembe - Güncelleme: 20.02.2020 16:38:52
Editör -
Okuma Süresi: 37 sn.
Google News

Bir süre önce Belediye ve jandarma ekiplerince yıktırılan Emekli TOKİ'deki tandırların yeniden yapılmasını isteyen Kardelen mahallesi sakinleri, “Mağduriyetimiz giderilsin” dedi. Geçtiğimiz ay madde bağımlılarının mekanı haline dönüştüğü gerekçesiyle yıktırılan yeniden yapılmasını isteyen vatandaşlar, ''Batman Belediyesine mağduriyetimizi dile getirmiştik. Bunun üzerine bizlere yeniden yardımcı olacaklarını belirten Belediye yetkililerinin tandırların yapımı konusunda bizlere yardımcı olmalarını istiyoruz. Mahallemiz 45 blok ve 8 bin nüfusa sahip en kalabalık bir semttir. Belediye ve yetkililerden mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz'' dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.