‘MADDE BAĞIMLILARI VE YOKSULLARA UMUT OLDUK’

İki dönemdir BATSO Başkanlığı görevini sürdüren ve yeniden adaylığını açıklayan Abdulkadir Demir, yaptıkları hizmet ve yatırımlar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yaşam Yayın: 18 Eylül 2022 - Pazar - Güncelleme: 18.09.2022 10:54:14
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Demir, “Halkımıza hizmet amacıyla sosyal sorunlara duyarlı bir yönetim anlayışıyla madde bağımlısı gençlerimize hem umut olduk hem de iş imkanı sağladık. Ayrıca her yıl yüzlerce yoksul aileye yardım elimizi uzattık. Proje kapsamında 150 gencimiz eğitimden geçti ve BATSO tarafından işe yerleştirildi. Bu projeyle kentimizin güzel çalışmalarla anılmasını istedik” dedi.

“YOKSUL AİLELERİN YANINDA OLDUK”

Demir, kentte genç nüfusun yoğunluğu ve eğitim seviyesinin düşük olmasından kaynaklı bir çok gencin işsiz ve ne yapacağını bilmez durumda olduğuna işaret ederek, "Bu nedenle oluşan uyuşturucu kullanımı gençlerimize ve topluma zarar vermekteydi. Bunun önüne geçebilmek ve gençlerimizi topluma kazandırmak için; 'ülkesine Katma Değer Katan Bilinçli ve Sağlıklı Gençlik ile Güzel Bir Gelecek Sevgi' adlı projeyle gençlerimize hem umut olduk, hem de iş imkanı sağladık" ifadelerini kullandı.  Batman Ticaret Sanayi Odası'nın her yıl düzenli olarak Ramazan ayında yaptığı gıda paketi yardımını dar gelirli ailelere ulaştırdıklarını belirten BATSO Başkanı Demir, "Batman’ın en ücra mahalle, köy, ilçe ve beldelerinde tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ve yoksul ailelere gıda paketlerini adreslere teslim ettik" dedi. Demir, her yıl yüzlerce aileye Ramazan gıda yardım kolilerini adreslerine ulaştırdıklarını belirterek, "Gelenekselleştirilen Ramazan gıda paketi yardımlarını ihtiyaç sahibi ailelerin adreslerine götürdük. Yardımları oluşturduğumuz ekibimizle birlikte yaptık. Bu yardımları yaparken yorulmak bir yana, sevinç ve mutluluk duyarak yapıyoruz" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.