Ligler oynayacakmış gibi hazırlanıyorlar

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübü takımı, Pandemi nedeniyle ertelenen ligler oynanacakmış gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Yayın: 27 Mayıs 2021 - Perşembe - Güncelleme: 27.05.2021 12:18:16
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1.liginde yer alan Batman Engelliler Spor Kulübü takımı, Pandemi nedeniyle ertelenen ligler oynanacakmış gibi çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Liglerin ertelenmesine rağmen 19 Mayıs Kapalı spor salonunda çalışmalarına aralıksız devam eden Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya, “Federasyonumuz sağlık koşullarını göz önüne alarak sürekli liglerimizi ertelenmektedir. Ertelemelere rağmen Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginde yer alan takımımız Antrenör Abdullah Bayram hocamız nezaretinde ve arkadaşlarımızın yoğun çalışma istekleri doğrultusunda ligler başlayacakmış gibi hazırlıkları sürdürüyor. Çok sevdiğimiz parkelere dönmek istiyoruz. Benim federasyondan isteğim ve çağrım olacaktır. Burda yeni sezona kısa bir zaman kalmış. 2020-2021 sezonunu başlatacaksa acil bir şekilde karar vermesidir. En kötü karar kararsızlıktan iyidir diyerekten sağlıklı ve başarılı sezon diliyorum. İdman yapmamız için bize her türlü kolaylığı sağlayan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve Salon görevlilerine, ayrıca; Maddi manevi desteklerini esirgemeyen Batman Valimiz ve Batman Belediye Başkan vekilimiz Sayın Hulusi Şahin beye, Kuruluşumuzdan bugüne kesintisiz reklam sponsorumuz olan TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz” dedi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.