KURSLARDA MESLEK ÖĞRENİYORLAR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi’nin ortaklaşa sürdürdüğü, kurslar sürpriz bir şekilde ziyaret edildi.

Yaşam Yayın: 20 Haziran 2019 - Perşembe - Güncelleme: 20.06.2019 18:06:06
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Gençlik Merkezi başta olmak üzere;  açık ve kapalı spor tesislerinde verilen mesleki, sportif, kültürel, sanatsal, eğitsel ve farklı alanlardaki kurslar her geçen gün büyük ilgi görüyor. Yapılan ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Büyükkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Osman Atmalar, Gençlik Merkezi Müdürleri Osman Veysel Özdaş, Musab Baran, Halk Eğitim Müdür Yardımcıları İbrahim Vural ve Ömer Üney hazır bulundu.  Batman genelinde çocuk, genç ve kadınlara yönelik verilen kursların çok faydalı geçtiğini belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren ve Milli Eğitim Şube Müdürü İshak Büyükkaya, kursiyerlerin boş zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirdiğini, kadınların ise meslek sahibi olduklarını ifade ettiler. Eren ve Büyükkaya; “Kurumlarımızın birlikte açtığı tüm kurslar son derece verimli geçiyor. Çocuk ve gençlerimiz istediği alanda kurslara katılım sağlarken, kadınlarımızda genellikle mesleki kursları tercih ediyor. Yüzlerce kurs yerimiz ve eğitmenlerimizle, on binlerce insanımıza ulaşıyoruz. Zaman zaman fırsat buldukça, kendilerini ziyaret ediyor, çalışmalar hakkında bilgi alıyor ve eksik görülen noktalara da gerekli kolaylıkları sağlıyoruz.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün tüm birimleri Batman genelinde eğitim ve öğretimin yanı sıra tüm alanlarda başarı elde ediyor. Batman halkına ne kadar hizmet yapılsa azdır. Başta sayın Valimiz Hulusi Şahin olmak üzere, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür ederiz” diye konuştular    

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.