Krizi fırsata çevirdiler

Yaşanan pandemi krizi nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler evde okul derslerinden artan zamanlarını Kuran'ı Kerim okuyarak geçiriyorlar.

Yaşam Yayın: 14 Haziran 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 14.06.2021 16:08:32
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
Google News

Yaşanan pandemi krizi nedeniyle okula gidemeyen öğrenciler evde okul derslerinden artan zamanlarını Kuran'ı Kerim okuyarak geçiriyorlar. Batman’ın Gültepe mahallesinde yeni inşa edilen H. Vahdettin Terece Camisinde öğrenciler Kuran'ı Kerim öğreniyorlar. Okula gidemeyen ve okul derslerinden artan zamanlarını alınan tedbirler dahilinde maske ve mesafeli bir şekilde gönüllü hocalar eşliğinde öğrenen çocuklar günde iki öğün ders alıyorlar. İlk ve ortaokul çağındaki öğrenciler, “Derslerimizden arta kalan zamanımızı sokakta geçirmek istemiyoruz. Gönüllü hocalarımız bizlere Kuran'ı Kerimi öğrettikleri için çok mutluyuz” dediler.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.