KÖY OKULLARI İÇİN KALEM TOPLADILAR

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri, il genelinde yapılan TYT ve AYT sınavlarında çıkan öğrencilerden ihtiyaç sahibi ve köy okullarındaki öğrencilere verilmek üzere kalem toplama etkinliği düzenledi.

Gündem Yayın: 20 Haziran 2022 - Pazartesi - Güncelleme: 20.06.2022 22:11:43
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
Google News

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri, il genelinde yapılan TYT ve AYT sınavlarında çıkan öğrencilerden ihtiyaç sahibi ve köy okullarındaki öğrencilere verilmek üzere kalem toplama etkinliği düzenledi. Gençlik Liderleri ve gönüllü gençlerle toplanan kalemler gözden geçirilerek, 2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında tespit edilen ihtiyaç sahibi öğrencilere hediye edilecek. Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgâr; “ÖSYM’nin yaptığı her sınav sonrası sınava girenlerden gençlik liderlerimiz ve gönüllü gençlerimizle okullarımızda kalem toplama etkinliği düzenliyoruz. Toplanan kalemler adrese teslim ihtiyaç sahibi öğrencilere ve köy okullarımıza ulaştırılıyor. Emeği geçen bütün gençlerimizi kutlar, kalemlerini hediye edenlere de teşekkür ederiz” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.