Koronadan 2 ölüm daha

Dünya üzerinde ölümcül etkisiyle 2 milyon civarında can kaybına neden olan salgın hastalıkla mücadele edilirken salgın hastalık can alamaya devam ediyor.

Gündem Yayın: 21 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 21.01.2021 17:52:06
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
Google News

Dünya üzerinde ölümcül etkisiyle 2 milyon civarında can kaybına neden olan salgın hastalıkla mücadele edilirken salgın hastalık can alamaya devam ediyor. Geçmişe nazaran ülke ve bölgede vaka ve ölümlerde düşüşler yaşanırken, salgınla ilgili mücadele ve aşılama dönemi de başladı. Geçtiğimiz haftalarda çevre il ve ilçelerden tedavi gören vatandaşlarla birlikte Batman Eğitim ve Araştırma ile özel sağlık kuruluşlarında haftada ortalama 15-20 ölümlü vakanın büyük ölçüde düştüğü gözlendi. Yeni yılla birlikte ölümlerin azaldığı Batman'da son 2 günde 2 ölüm daha yaşandı. 19 Ocak'ta yaşamını yitiren 86 yaşındaki Muhyettin Bozan Kozluk, 21 Ocak tarihinde hayatını kaybeden 70 yaşındaki Gazi Kaya ise getirildiği Diyarbakır'da toprağa verilmek üzere gönderildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.