Konfederasyon Başkanı Palandöken, ''Türkiye'nin her yerinde esnafın sorunları aynıdır''

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi PALANDÖKEN ve beraberinde Federasyon ve Birlik Başkanlarından oluşan bir heyet ile Batman Esnaf Odaları Birliği Başkanlığını ziyaret eti.

Gündem Yayın: 08 Eylül 2022 - Perşembe - Güncelleme: 08.09.2022 13:12:50
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken ve beraberindeki heyeti Odalar Birliği Başkanı Mehmet Salih Kaplan ve yönetim kurullu üyeleri karşıladı.BESOB Başkanı Mehmet Salih Kaplan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken'in ziyaretinde Esnaf ve Sanatkarların sorunlarını dile getirdi. BESOB Başkanı Kaplan yaptığı konuşmada, son süreçte artan gider maliyetleri ve ürün tedarik etmekte yaşanan sıkıntılardan dolayı Esnaf ve Sanatkarların zor durumda olduğunu, Vergi, Bağkur, kredi vb. Gibi borçlarında ödemede Zorluk çektiklerini belirten Kaplan, Esnafa desteklerin sağlanması talebinde bulundu, talepleri alan TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada Esnaf borçlarına yeni bir yapılandırmanın gerekli olduğunu dile getirerek şöyle devam etti, Esnafın sıkıntılarını yerinde görmek için Batman'a geldik. Türkiye'nin diğer ileri ile buranın arasında herhangi bir fark olmadığını gördük Türkiye'nin her yerinde esnaf sorunları ortak sorunlar  Esnafın pandemi sürecindeki geçirmiş olduğu sıkıntılardan dolayı borçlandığını ve sicillerinin olumsuz etkilendiğini görüyoruz.'' dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.