Kick-Boksta çalışmalar sürüyor

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İl Spor Merkezlerinde açılan Yaz kurslarında Kick-Boks branşına yüzlerce öğrenci katılım sağlıyor.

Yayın: 06 Ağustos 2019 - Salı - Güncelleme: 06.08.2019 14:29:08
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
Google News

“SPORUN HER BRANŞI GÜZELDİR”

131 Kadın ve 341 erkek sporcunun kayıt yaptırdığı Kick-Boks kursları tecrübeli ve uzman antrenörler eşliğinde devam ediyor. Toplamda 472 Kick-Boks sporcusunun eğitim aldığı Yaz kursları Eylül ayına kadar devam edecek. Daha önce ismi bile anılmayan Kick-Boks branşının bugün yüzlerce öğrenciyle eğitim veriliyor olmasının büyük bir kazanım olduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Halil Eren, sporun her branşının kendine göre güzelliklerinin olduğunu söyledi. İl Müdürü Eren; “Yaz kurslarının bitmesiyle deneyimli ve azimli sporculara programlı bir şekilde tecrübeli ve uzman antrenörlerimiz eşliğinde eğitimlerimize devam edeceğiz” diye konuştu.  İl Müdürü Eren, ayrıca Vali Hulusi Şahin’in de İl Spor Merkezleri Yaz Kurslarına büyük önem verdiğini de sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.