Kerem bebek yaşama tutunmak için iyi insanları bekliyor

Batman’da Erdal ve Leyla Korkmaz çiftinin 2 ay önce dünyaya gelen çocukları, kafasında su toplanmış halde, beli açık, idrar kesesi dışarıda ve damar yolları tıkalı şekilde doğdu.

Yaşam Yayın: 21 Ağustos 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 21.08.2019 14:56:38
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

“DERDİMİZE BİR ÇARE BULUN”

Korkmaz çifti, hayati tehlikesi bulunan Kerem ismini verdikleri bebeklerinin sağlığına kavuşması için yetkililerden yardım bekliyor. Devlet hastanesinde tedavi edilirken özel hastaneye sevk edilen Kerem bebeğin hayati tehlikesinin bulunduğunu belirten aile, maddi imkansızlık içinde bulunduklarını ve yetkililerin kendilerine yardımcı olmalarını istedi.  Baba Erdal Korkmaz, "Maddi durumumuz olmadığı için burada tam tedavisini yaptıramıyoruz. Bu çocuğun beli açık, kafasında da su birikintisi fazlaydı. Buna müdahale ettiler de idrar kesesi dışarıda normal yolların hepsi kapalı. Bu durumdan enfeksiyon kapıyor. Bizim Sağlık Bakanlığımızdan ricamız, bunu tedavi edecek bir Üniversite bulmalarını rica ediyoruz. Çocuğumuz 3 kilo 700 gram dünyaya geldi, git gide küçülüyor çocuk 2 kilogram bile kalmamış şu an. Nefes darlığı çekiyor. Çocuğuma yardım edilmesini istiyorum" dedi. Anne Leyla Korkmaz ise ,"Daha görmedim, dokunamadım çocuğuma. Her gün eriyor, 3 kilo doğan çocuk şu anda 1 kilogram kalmış. Sağlık Bakanlığından yardım istiyoruz. Derdimize bir çare olmalarını istiyoruz. Elimizden de hiçbir şey de gelmiyor. Ben de çocuğumu emzirmek isterdim, kollarıma almak isterdim ama çocuğuma dokunamıyorum. Lütfen bize yardım edin" diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.