Kedilerin barınağını çalan hırsız kamerada

Batman’da kimliği belirsiz bir şahsın, sokak hayvanları için dükkan önüne konan kedi kulübesini çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Yaşam Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 15:39:17
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Google News


Batman’da kimliği belirsiz bir şahsın, sokak hayvanları için dükkan önüne konan kedi kulübesini çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde bir kedinin kulübesine gittiği esnada çalması ise bu kadarına da pes dedirtti.
Batman'da hayvan severler tarafından bırakılan kedi barınağı kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Batman Aydınlık evler mahallesinde sokak hayvanlarını korumak ve beslemek için hayvan sever vatandaşlar tarafından, mahalle ve kapı önlerine konulan hayvan barınakları hırsızların hedefi oldu. Sokak kedilerini beslemek ve korumak için işyeri çalışanları tarafından kapı önüne konulan kedi barınağı iş yerinin kapalı olmasını fırsat bilen hırsızlar kapı önündeki barınağını çaldı. İş yerinin güvenlik kameralarına takılan hırsızlık görüntüleri pes dedirtti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.