'Kayıplar Bulunsun' eylemi 451. haftasında

İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi ve kayıp yakınlarının her hafta "Kayıplar Bulunsun, Failler yargılansın" sloganıyla düzenlediği eylem 451. haftasına girdi.

Yaşam Yayın: 21 Temmuz 2019 - Pazar - Güncelleme: 21.07.2019 18:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
Google News

İnsan Hakları Derneği (İHD) Batman Şubesi ve kayıp yakınlarının her hafta "Kayıplar Bulunsun, Failler yargılansın" sloganıyla düzenlediği eylem 451. haftasına girdi. Basın açıklaması İHD Şube Sekreteri Fahrettin Asutay tarafından okundu. Asutay, " Aradan geçen 27 yıla rağmen kaçırılarak kaybedilen Zeki Akyıldız’ın akıbeti hala meçhul. Bizim 451 haftadır yükselttiğimiz ses; Türkiye'nin hukukun üstünlüğüne dayanan bir devlet olması talebidir. İnsan hakları, herkes İçin onurlu bir yaşamın güvencesi olduğu gibi barış ve adaletin de temelidir. Hakların kullanılmasında bireyin zarar görmemesi, her demokratik devletin birinci sorumluluğudur" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.