Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı toplantısı yapıldı

Batman Üniversitesi Batı Raman yerleşkesi konferans salonunda “TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamın Desteklenmesi Projesi” kapsamında Kariyer Rehberliği ve Danışmanlığı toplantısı düzenlendi.

Eğitim Yayın: 30 Kasım 2021 - Salı - Güncelleme: 30.11.2021 18:33:30
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Google News

Toplantıya Üniversite Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe, Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fulya Köksoy Kavak, Batman İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz Dicle Kalkınma Ajansı Uzmanı Ahmet Kaan Ketboğa, Microsoft Türkiye Genel Müdür Yardımcısı Levent Erkan, Genç İstihdamının Desteklenmesi Operasyonu Kilit Uzmanı Cleofe Guardigli, Kariyer Rehberliği Uzmanı Özlem Yurdanur ve çok sayıda öğrenci katıldı. TRC3 Bölgesinde Genç İstihdamın Desteklenmesi Projesi 15-29 yaş arası Batman, Şırnak, Siirt ve Mardin Artuklu Üniversitelerinde eğitim görmekte olan öğrencileri kapsıyor. Proje ile TRC3 Bölgesinde kadınlar, gençler ve dezavantajlı gruplar gibi işsiz bireylerin ve işverenlerin mesleki becerilerinin geliştirilmesi, genç istihdam meselesini ele alarak yerel aktörlerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi ile bölge dışı göçlerin önüne geçilmesi ve kamuoyunun genç istihdamı meseleleri hakkında farkındalığın arttırılması hedefleniyor.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.